Despre livrare

 

Livrarea politelor de asigurare se face prin curier.

Livrarea se face doar in momentul in care avem confirmarea platii.

Livrarea este GRATUITA pe teritoriul ROMANIEI, atata timp cat prima de asigurare depaseste 150 RON.

 

RENUNTAREA LA ASIGURARE:

  • Conditiile si obligatiile partilor in cazul incheierea contractelor la distanta sunt reglementate de  Ordonanta nr. 130/2000 priving regimul juridic al contractelor la distanta. Conform art. 7  pct. 1 al acestei ordonante Consumatorul are dreptul de a denunta unilateral contractul la distanta, in termen de 10 zile lucratoare, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Insa in conformitate cu prevederile art. 6 lit. a stabilesc faptul ca aceasta ordonanta nu se aplica in cazul contractelor privind servicii de investitii, operatiuni de asigurare si reasigurare, servicii bancare, operatiuni legate de fondul de pensii, operatiuni de bursa;
  • Utilizatorul paginii de internet a orizontbroker.ro, ce a achizitionat o asigurare are dreptul, in calitate de asigurat, de a rezilia unilateral contractul de asigurare a locuintei, a asigurarii casco sau rca, in cazul instrainarii bunului asigurat. Restituirea se va face conform conditiilor generale de asigurare specifice companiei de asigurari la care a fost incheiata asigurarea de locuinta, asigurarea casco sau rca. In cazul in care s-au inregistrat/avizat daune inainte de reziliere, primele de asigurare pentru perioada ramasa pana la expirare nu se mai restituie iar primele neachitate trebuie achitate.
  • Asiguratul nu are dreptul de a renunta la contractul de asigurare in cazul contractelor de asigurare pentru calatorie in strainatate.
  • Declaratia cu privire la renuntarea la contract este trimisa de asigurat pe adresa: orizontbroker.ro , Str.George Enescu nr.5 bis Parter Municipiul Hunedoara Judet Hunedoara , cuprinzand si documentele justificative (dovada instrainarii bunului, copia politei de asigurare si cererea de reziliere cu specificarea numarului de cont IBAN in care se solicita restituirea primei de asigurare).
ORIZONT BROKER DE REASIGURARE SA este inregistrata ca operator de date cu caracter personal la ANSPDCP sub nr: 20929 Persoana utilizator al site-ului, furnizor al datelor personale se bucura de toate prevederile legii 677/2001 cu privire la protectia si prelucrarea datelor cu caracter personal si funtioneaza sub autorizarea "CSA" sub nr RBK-339/2006.