Cum platesc

 

Ca si modalitate de plata, in acest moment puteti platii online, cu cardul sau offline prin Transfer Bancar sau Ordin de plata.

 

Daca platiti cu CARDUL:

In acest caz Utilizatorul este directionat pe pagina securizata de internet a euplatesc.ro, unde are loc autorizarea tranzactiei.

Veti putea plati cu orice tip de card emis sub sigla Visa sau MasterCard. Sunt acceptate chiar ┼či cardurile de tip electron (care nu prezinta codul de securitate CVV2/CVC2). Totodata sunt acceptate si cardurile de salarii si cele "Valid only in Romania.

 


Despre securitatea tranzactiilor cu cardul:

Produsele/serviciile de pe acest site web sunt comercializate prin intermediul solutiilor de plata online oferite de euplatesc.ro. In vederea eliminarii riscului ca datele dumneavoastra sa intre in posesia si sa fie folosite abuziv de terte persoane:

  • euplatesc.ro garanteaza securitatea sistemelor informatice. 
  • Informatiile privind datele cardului bancar (numar de card, data expirarii etc.) nu vor fi transferate sau stocate pe serverele orizontbroker.ro. sau pe serverele euplatesc.ro.
  • In cazul sistemului 3D Secure pentru plata cu carduri Visa sau MasterCard, datele legate de cardul dumneavoastra sunt introduse direct in sistemele Visa sau MasterCard, iar in cazul in care cardul dumneavoastra a fost emis de catre o banca certificata in sistemul 3D Secure, autorizarea tranzactiei se face doar dupa autentificarea dumneavoastra in acest sistem - introducerea unui cod/parola secreta stiuta numai de dumneavoastra, similar codului PIN la tranzactiile de la ATM.

 

 

 

Daca platiti cu o ORDIN DE PLATA / TRANSFER BANCAR:

Respectati instructiunile afisate in formularul de comanda, cu mentiunea ca, plata primei trebuie sa aiba loc inainte de data scadenta specificata in decontul de prime, in caz contrar polita se anuleaza si prima nu poate fi achitata.

Plata primei se va face in contul:

 

 

CONT COLECTOR:

Beneficiar:
ORIZONT BROKER DE REASIGURARE SA

BANC POST Agentia Hunedoara
RO29BPOS22106294293RON0A 


ORIZONT BROKER DE REASIGURARE SA este inregistrata ca operator de date cu caracter personal la ANSPDCP sub nr: 20929 Persoana utilizator al site-ului, furnizor al datelor personale se bucura de toate prevederile legii 677/2001 cu privire la protectia si prelucrarea datelor cu caracter personal si funtioneaza sub autorizarea "CSA" sub nr RBK-339/2006.