Cum comand asigurarea

 

PASUL 1: Inserati datele pentru a obtine o cotatie

PASUL 2: Comparati tarifele si alegeti oferta care o considerati cea mai potrivita pentru Dvs.

PASUL 3: Apasati butonul "Comanda" si completati datele suplimentare solicitate, in special datele referitoare la livrare si  plata.

             Daca a-ti ales efectuarea platii cu cardul veti fi redirectionat catre fereastra procesatorului de plati euplatesc.ro unde vi se vor solicita datele de card. Urmariti cu atentie suma de plata afisata. Aceasta trebuie sa corespunda cu cea de pe oferta. La finalizarea cu succes a tranzactiei veti primii pe e-mail o confirmare a platii. Dupa confirmarea platii un operator orizontbroker.ro se va ocupa ca in cel mai scurt timp sa primiti asigurarea comandata.

             Daca a-ti ales ca si modalitate de plata, plata prin OP polita va fi emisa doar dupa confirmarea platii. Este important ca plata sa fie efectuata inainte de intrare in valabilitate a politei. Confirmarea de plata va rugam sa o expediati pe adresa: online@orizontbroker.ro 

ORIZONT BROKER DE REASIGURARE SA este inregistrata ca operator de date cu caracter personal la ANSPDCP sub nr: 20929 Persoana utilizator al site-ului, furnizor al datelor personale se bucura de toate prevederile legii 677/2001 cu privire la protectia si prelucrarea datelor cu caracter personal si funtioneaza sub autorizarea "CSA" sub nr RBK-339/2006.